donderdag 28 februari 2013

Hello



Mijn dochters zijn druk bezig met haken om van de lange haakslinger een leuk woord te maken. Ik kwam Hello tegen op Pinterest. Leuk en zonder haken!

woensdag 27 februari 2013

Gewoon Chic in Veenendaal, Vianen en Zwolle



Sinds een aantal maanden kan je ons vinden in Veenendaal bij Dok2 en bij HDC in Vianen. Sinds kort ook bij HDC in Zwolle. Voor de exacte gegevens klik hier!

DIY Kralen van papier







Via Emma Designblogg kwam ik terecht op de blog Design & Form. Een echte aanrader want je vind hier niet alleen hele mooie beelden maar ook fijne diy met vaak papier in de hoofdrol. Wat vind je bijvoorbeeld van deze papieren kralen... Mooi toch! Voor de handleiding klik je hier!

dinsdag 26 februari 2013

Geen wolkje aan de lucht...







Source: behance.net via Kitty on Pinterest





... maar in huis.
Steeds vaker kom ik wolken tegen. Niet alleen buiten (pffff, lente schiet op) maar ook in huis. Ik heb een aantal leuke wolken voor je verzameld.

Wil je er meer zien, bezoek dan mijn bord Wolken op Pinterest.



maandag 25 februari 2013

Nieuw in de webwinkel




Vorige week nieuw binnengekomen. Houten huisjes die je kan neerzetten of kan ophangen aan de muur met een pakkende tekst erop.
De afmeting van de huisjes is 20 x 30 cm hoog en de prijs is € 19,95. Je vindt ze hier!

vrijdag 15 februari 2013

Ambiente 2013

Vrijdag, zaterdag en zondag ga ik naar de Ambiente in Duitsland om inkopen te doen voor Gewoon Chic. Hieronder vind je een moodboard dat ik heb gemaakt voor het voorjaar 2013! Ik heb een hele lijst gemaakt van artikelen waar ik naar op zoek ben... Nu hopen dat ik goed slaag voor het najaar 2013!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

donderdag 14 februari 2013

Kijkdoosjes

Je ziet het de laatste tijd steeds meer, kleine doosjes/bakjes om aan de muur te hangen. Erg geschikt om je  dierbare spulletjes erin te zetten. Ook in mijn vorige bericht hing een bakje aan de muur. Grappig accent in huis!
Afbeelding via Ariadne At Home, daar vind je ook de werkbeschrijving van deze kijkdoosjes.

dinsdag 12 februari 2013

Leuk speels huis






Helemaal mijn smaak!
Dit huis dat ik zag op de site van Bolig Magasinet. Steeds ontdek ik weer iets nieuws op de foto's.
De zithoek wordt geaccentueerd door het grijze vlak op de muur. Gewoon halverwege grijs geschilderd ipv de hele muur grijs of wit. Grappig zijn de fluor accenten die terugkomen en de bijzondere meubels en accessoires zonder dat ze de boventoon voeren. Mooi die acryl bakken aan de muur!